Jeg greier ikke å begripe hvorfor folk skal være så nedlatende overfor ungdommens engasjement når det gjelder en popstjerne? Hva er galt med å ha drømmer? Hva er galt med å være avstandsforelsket i et pop-idol?
 
 
Selv om det her ser ut som han mister buksa, så har Justin Bieber slett ikke "gått av seg skoene" hva suksess angår....
Selv om det her ser ut som han mister buksa, så har Justin Bieber slett ikke «gått av seg skoene» hva suksess angår….

 

Justin Bieber er et multitalent innen musikk, jeg har stor respekt for hans dyktighet som artist! Glem IKKE at ungdommer av idag er meget oppegående og smarte!
De fleste av dem håndterer datateknologi som er mye mer avansert enn den teknologien som i sin tid ilandsatte folk på månen! De hadde lett gjennomskuet Bieber hvis han hadde vært talentløs!!J
Det ser for meg ut som enkelte «surpomper» regelrett går inn for å drite ut ungjenter fordi de har et idol; fordi de har drømmer! Slike folk skulle hatt seg én midt på kjeften!
 
Som f.eks: Jeg trener til daglig smågutter i boksing! Jeg trener også proffer! ALLE disse drømmer om å én dag bli verdensmestere! Og det skulle bare mangle også!! Jeg elsker å høre dem si det!! Og hvis noen så mye som PRØVER å være negative til deres drømmer når jeg er i nærheten….for å si det sånn; da kommer vedkommende til å få et problem fortere enn fan…..
 
At journslister og media blåser opp disse konsertene utav alle proporsjoner; DET har med salg å gjøre! Media av i dag får et stadig større og større problem hva troverdighet angår. Det enkelte mediahus bedriver minner mer og mer om god, gammeldags prostitusjon!
De har ingen «tråd» i sine meninger lenger, de gjør det gamle ordtaket om å «snu kappen etter vinden» til sin læresetning. DET mener jeg er helt; forbanna feil.
Selve FAGET journalistikk sin vaklende kurs mot fremtiden bekymrer meg mer og mer. DETTE burde også «folk» være opptatt av. Ikke glem at det er en viss påvirkning ute å går, for å si det mildt, fra media mot nettopp disse ungdommene som vi burde takke vår Skaper for at vi er så heldige å ha!
 
Og at enkelte foreldre bruker titusenvis av kroner på sine håpefulle når det gjelder antrekk eller billetter….vel; det er i min verden opp til den enkelte famile. Har de råd til det; «fine by me»; men JEG hadde ikke gjort det på den måten. Ikke hadde jeg hatt råd til det, og ikke hadde jeg VILLET bruke titusenvis av kroner på «shopping i London» eller noe i den dur heller. Min enkle mening er at slike ting ikke nødvendigvis gjør et barn eller en ungdom lykkeligere.
 
Og at enkelte ungdommer kan fremstå som ufordragelige hva bortskjemthet angår; det er et foreldreansvar! Man glemmer lett at det er foreldrene som burde lære sine barn oppførsel! Det blir litt det samme som å bli forbanna på en hund som står og bjeffer; egentlig er det EIEREN man burde bli forbanna på som ikke gir hunden den oppmerksomheten den trenger!!
 
Men jeg ville, og vil fremdels ikke for alt i verden; tatt fra mine egne barn eller andres barn deres drømmer!
 
Vi burde alle sammen være livredde for å «drepe barnet» i ungdommer. Den dagen kommer tidsnok da de må forholde seg til livets realiteter. Og for «vanlige folk» så kan selve livet fort bli dramatisk nok.
 
Jeg håper også at denne Justin Bieber har «stødige» folk rundt seg som hjelper ham å ivareta HANS drømmer. Som hjelper ham å takle suksessen.
 
Verden trenger ikke en ny Elvis Presley eller Michael Jackson hva endelikt angår.
 
Verden trenger drømmer! 
 
Og ungdommer!
 
 
 
Best regards;
 
Helge W.    (The Boss)